Aankoopbegeleiding

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen in Amsterdam.

Wat doen we voor je?

Stap 1:  Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we je woonwensen en behoeften in kaart, en bespreken wij de haalbaarheid hiervan. Ook leggen wij onze werkwijze uit en maken we de kosten inzichtelijk.

Stap 2: Het aanbod

Dagelijks screenen wij het woningaanbod in groot Amsterdam. De woningen die passen binnen jouw zoekprofiel bieden we je aan per e-mail.

Stap 3: Interesse

Bij interesse in een woning maken we een afspraak voor een bezichtiging. Je aankopend makelaar gaat mee voor advies en begeleiding.

Stap 4: Advies

Tijdens de bezichtiging bekijken we de bouwkundige staat en de onderhoudsstaat van de woning. Heb je interesse in de woning? Dan zoeken we alle overige zaken voor je uit, zoals o.a. de juridische staat, de waarde, de courantheid, de staat van de fundering, eventuele vervuiling van de grond, bestemming, etc.

Stap 5: Onderhandelingen

In nauw overleg adviseren wij je over de te volgen onderhandelingsstrategie. Daarnaast adviseren wij over de hoogte en het beste moment van bieden. Wij verzorgen de bieding, maar uiteraard altijd pas nadat jij die goedgekeurd hebt.

Stap 6: Afronden

Als we overeenstemming bereiken, bevestigen wij alle  voorwaarden en condities.

Indien gewenst plannen wij een bouwkundige keuring in. Daarna sturen wij alle stukken naar de notaris voor het opmaken van de koopakte.

Stap 7: Levering

Als de financiering rond is begeleiden wij je bij de inspectie, de juridische overdracht en de feitelijke levering.