Verkoopbegeleiding

Wij helpen je graag zorgeloos en verantwoord je woning verkopen. In iedere stap van de verkoopprocedure begeleiden we je persoonlijk. Wij adviseren je voor de woning in de verkoop gaat, maar ook tijdens de onderhandelingen en daarna.

Hoe verkopen wij een woning?

Stap 1: Kennismakingsgesprek 

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we de woning en geven we een waarde-indicatie af.  Ook bespreken wij je wensen en beantwoorden we je vragen, zodat je precies weet wat er speelt.

Stap 2: Persoonlijk verkoopplan

In nauw overleg met jou stellen we een persoonlijk verkoopplan op.

Stap 3: Inmeten en fotografie 

We meten de woning in conform de NEN 2580 norm. We maken professionele foto’s en eventueel video. Op verzoek leveren wij ook hoogtefoto’s en –video’s aan.

Stap 4: Styling advies

Wij adviseren je bij het creëren van de perfecte verkoopuitstraling van de woning. Daarnaast assisteren wij je desgewenst met onderhoudswerkzaamheden om de woning optimaal te kunnen presenteren.

Stap 5: Aanmelden

Na goedkeuring van alle stukken melden we de woning aan bij het netwerk van de NVM, MVA, Funda, social media en onze digitale etalage. Ook ontvang je van ons promotiemateriaal, zoals raamborden en brochures.

Stap 6: Bezichtigingen

In overleg organiseren wij de bezichtigingen. Als je dat wil kan dat in overleg ook op zaterdag.

Stap 7: Communicatie

Na elke bezichtiging nemen we even contact met je op om de bezichtiging te bespreken. Zo weet je altijd hoe de vlag erbij hangt.

Stap 8: Onderhandelingen

Tijdens de onderhandelingen zetten wij alles op alles om niet alleen de beste verkoopprijs te realiseren, maar ook de beste voorwaarden (zoals bijvoorbeeld de datum van oplevering). Alle onderhandelingen vinden schriftelijk plaats en worden één op één naar je doorgestuurd, met ons advies erbij.

Stap 9: Begeleiding naar de notaris 

Na overeenstemming te hebben bereikt met de koper, begeleiden wij partijen naar de notaris voor het opstellen en tekenen van het (voorlopige) koopcontract.

Stap 10: Levering 

Aan het eind van het verkooptraject vindt de levering plaats. Wij begeleiden de inspectie van de woning en  nemen de meterstanden voor je op. Ook controleren wij de leveringsakte  en gaan we mee naar de notaris voor het transport van de akte.