Loosdrecht

Algemene informatie

West End Residence – Loosdrecht

14 luxueuze nieuwe ‘penthouse’ appartementen gelegen in de Gooi- en Vechtstreek, ook wel ‘De watertuin van Amsterdam’ genoemd.

De opdracht aan de architecten luidde:

Ontwerp duurzame, exclusieve, tijdsbestendige en veilige penthouse-appartementen voor de ‘happy few’ met veel woonervaring en gevoel voor stijl en klasse.

De architecten zijn in hun opdracht ruimschoots geslaagd.

Het stijlvolle West End Residence bevindt zich op één van de mooiste locaties van de Loosdrechtse plassen. Met de recreatieplas aan de ene kant van de gebouwen en het natuurgebied, de Loenderveense Plas, aan de andere kant, is vrij uitzicht gewaarborgd.
Op deze bijzondere plek zijn twee gebouwen gerealiseerd met elk zes riante appartementen en één penthouse. Het penthouse strekt zich uit over de gehele derde verdieping.
De twee gebouwen zijn met elkaar verbonden door middel van een zeer luxe afgewerkte ondergrondse privé garage met zeer royale parkeerplaatsen per appartement en individuele bergingen van ca. 22 m².

De luxe haven wordt met de ontwikkeling van de penthouse-appartementen compleet nieuw aangelegd. Elke bewoner heeft prioriteit om één of meerdere ligplaatsen te huren.

Kenmerken

Project naam
West End Residence
Plaats
Loosdrecht
Prijs
€ 2.175.000,- t/m € 2.895.000,-
Inhoud vanaf
653 m3
Inhoud tot
1.100 m3
Oppervlakte vanaf
225 m2
Oppervlakte tot
335 m2