Over Ter Haar Makelaars

Bart ter Haar (1973)

Bart werkt al sinds 1995 in de makelaardij. In 2001 maakte hij zijn jongensdroom waar door zijn eigen makelaarskantoor te openen. Inmiddels heet het kantoor Ter Haar Makelaars.

“We vinden een persoonlijke benadering en hoogstaande service cruciaal, evenals innovatie en creativiteit. We specialiseren ons in groot Amsterdam, omdat daar ons netwerk en onze expertise liggen.”

Merel van der Weyden (1978)

Merel is in 2002 begonnen in de makelaardij. In 2007 begon ze Merel Makelaardij BV, waarna ze in 2013 fuseerde met Ter Haar Makelaars. In de makelaardij komen haar passie voor huizen, de stad Amsterdam en het persoonlijke karakter samen. U kunt bij haar terecht voor aankoop, verkoop en taxaties.

Désirée van Rooij

Desiree is al vele jaren werkzaam in de makelaardij als office manager. Zij heeft bij diverse kantoren gewerkt.

‘’Amsterdam vind ik een mooie fascinerende stad en daarom is het ook heerlijk om hier te werken’’. Het leukste aan haar werk vindt zij, om samen met het enthousiaste team de uitdaging aan te gaan om klanten aan de hand van zijn/ haar wensen te helpen met de aan en verkoop van een woning.

Alexander Bakker

Alexander heeft na een 8-jarige interim periode in de hotel industrie, waar hij onder andere succesvol het Conservatorium Hotel heeft geopend en de herpositionering van hotel De L’Europe heeft begeleid, een comeback gemaakt in zijn geliefde Makelaardij. Sinds 1 april kunt u weer bij hem terecht voor al uw aan- en verkoop projecten in groot Amsterdam maar ook erbuiten.

Benjamin de Lieme

Hij is gespecialiseerd in luxe woningen en heeft vele woningen op de markt gebracht en verhuurd, gevariëerd van prachtige penthouses in het centrum tot aan luxe woningen in de regio Groot-Amsterdam. Benjamin zorgt voor jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk door het hele land. Of het nu gaat om het huren of verhuren van een woningen, klanten zijn tevreden over zijn onderhandelingsvaardigheden en zijn assertiviteit.

Camille Eshuis

Al 8 jaar lang is Camille met veel plezier werkzaam bij Ter Haar Makelaars! Hulp nodig met het uitbrengen van een voorstel? Waar moet ik nog meer rekening mee houden tijdens het kopen van een huis? Makelaar Camille Eshuis beschikt over de juiste kennis, hij staat dagelijks paraat om jouw vragen te beantwoorden. Voor persoonlijk en professioneel advies ben je altijd welkom.

Dax Wieman

Dax was op zoek naar een nieuwe uitdaging, die wilde hij graag zoeken in het vastgoed. Daarom is hij de NVM makelaars cursus gaan volgen, hier wilde hij graag bij gaan werken om het vak in de theorie en de praktijk samen te brengen. Huizen en panden hebben altijd in Dax zijn interesses gelegen en ook de handel in het algemeen vind hij het leukste wat er is, dus wil hij dit bij Ter Haar samen brengen en veel leren van professionele en ervaren vakmensen

Omar ben el Hachemi

Begonnen als stagiair is Omar goed op weg het nieuwe gezicht van de verhuur te worden. Dankzij zijn studie tot krmt makelaar weet hij zijn weg binnen de Amsterdamse vastgoed markt goed te vinden. Met volle energie staat Omar altijd klaar voor zijn klanten, aan positieve reacties dan ook geen gebrek. Rijdend op zijn scooter geniet hij nog elke dag van de mooie grachten gordels.