Over Ter Haar Makelaars

Bart ter Haar (1973)

Bart werkt al sinds 1995 in de makelaardij. In 2001 maakte hij zijn jongensdroom waar door zijn eigen makelaarskantoor te openen. Inmiddels heet het kantoor Ter Haar Makelaars.

“We vinden een persoonlijke benadering en hoogstaande service cruciaal, evenals innovatie en creativiteit. We specialiseren ons in groot Amsterdam, omdat daar ons netwerk en onze expertise liggen.”

Merel van der Weyden (1978)

Merel is in 2002 begonnen in de makelaardij. In 2007 begon ze Merel Makelaardij BV, waarna ze in 2013 fuseerde met Ter Haar Makelaars. In de makelaardij komen haar passie voor huizen, de stad Amsterdam en het persoonlijke karakter samen. U kunt bij haar terecht voor aankoop, verkoop en taxaties.

Désirée van Rooij

Desiree is al vele jaren werkzaam in de makelaardij als office manager. Zij heeft bij diverse kantoren gewerkt.

‘’Amsterdam vind ik een mooie fascinerende stad en daarom is het ook heerlijk om hier te werken’’. Het leukste aan haar werk vindt zij, om samen met het enthousiaste team de uitdaging aan te gaan om klanten aan de hand van zijn/ haar wensen te helpen met de aan en verkoop van een woning.

Alexander Bakker

Alexander heeft na een 8-jarige interim periode in de hotel industrie, waar hij onder andere succesvol het Conservatorium Hotel heeft geopend en de herpositionering van hotel De L’Europe heeft begeleid, een comeback gemaakt in zijn geliefde Makelaardij. Sinds 1 april kunt u weer bij hem terecht voor al uw aan- en verkoop projecten in groot Amsterdam maar ook erbuiten.

Jana Raatgever

Na de afronding van haar studie hotel- en eventmanagement heeft zij in de hotel en event industrie haar management vaardigheden mogen ontwikkelen bij verschillende bedrijven. Uiteindelijk besloot zij het roer om te gooien en maakte zij de stap om haar vaardigheden vanuit hier, verder te gaan ontwikkelen in de makelaardij als officemanager.

Benjamin de Lieme

Hij is gespecialiseerd in luxe woningen en heeft vele woningen op de markt gebracht en verhuurd, gevariëerd van prachtige penthouses in het centrum tot aan luxe woningen in de regio Groot-Amsterdam. Benjamin zorgt voor jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk door het hele land. Of het nu gaat om het huren of verhuren van een woningen, klanten zijn tevreden over zijn onderhandelingsvaardigheden en zijn assertiviteit.

Camille Eshuis

Al 8 jaar lang is Camille met veel plezier werkzaam bij Ter Haar Makelaars! Hulp nodig met het uitbrengen van een voorstel? Waar moet ik nog meer rekening mee houden tijdens het kopen van een huis? Makelaar Camille Eshuis beschikt over de juiste kennis, hij staat dagelijks paraat om jouw vragen te beantwoorden. Voor persoonlijk en professioneel advies ben je altijd welkom.

Juliette Blijdenstein

Met veel passie, geduld en deskundig advies koopt Juliette voor haar cliënten de mooiste woningen aan of verkoopt deze juist. Doordat ze de hele dag op de fiets door de stad rijdt kent ze Amsterdam dan ook op haar duimpje.
Zoek je een makelaar met een persoonlijke aanpak, goede communicatie en kennis van Amsterdam? Neem dan contact met ons op om een afspraak met haar in te plannen.

Jan Clardeij

Tijdens zijn studie Economics en Business Economics werkt Jan als stagiair bij Ter Haar Makelaars. Op deze manier probeert hij meer ervaring op te doen in de vastgoedmarkt om die later in de praktijk te gebruiken.