Valkenburgerstraat 132 C
3.585 p.m

Algemene informatie

Living in a concept

Stelt u zich voor: wonen in een concept. Ofwel, wonen in een omgeving die tot in detail is ontworpen vanuit één visie. Zoals een iPhone of een Mini. Hier vloeien vorm en functionaliteit, in- en exterieur, organisch voort uit één design. In woningen kennen we dit (nog) niet. Het kan anders! Nu, voor het eerst in Nederland. Met Urban Studios, de visie op stedelijk leven van de veelvuldig bekroonde Nederlandse architect Wiel Arets.

The Double Amsterdam
Twee gebouwen, met eronder een parkeergarage en er tussenin een binnentuin met terrassen en Japanse invloeden. Buiten: veel glas, zowel doorzichtig als ondoorzichtig. Binnen: een zee van licht in een zorgeloos compleet concept waarbij keuken, badkamer, sanitair en kasten een integraal onderdeel uitmaken van het totale design. En de locatie? Tussen de Prins Hendrikkade en het Waterlooplein en tussen het Centraal Station en Artis!

In de twee gebouwen zijn in totaal 45 woningen. The Double bevat 18 appartementen, 1 villa, 4 penthouses en 22 Urban Studios. Alle woningen kunnen rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit van afwerking. Uiteraard is er een conciërge aanwezig in het complex. En er is ook een inpandige wellness en fitnessruimte.

Urban Residences
In The Double vindt u onder andere 22 huurappartementen. Het betreffen allen gemeubileerde appartementen welke op een zeer luxueus niveau zijn afgewerkt. Niet alleen de keuken of het sanitair zijn van ongekende kwaliteit, maar ook de keuze van het meubilair draagt bij aan het gevoel van weelde. De keuken van Valcucine is in samenwerking met Alessi speciaal ontworpen voor The Double en is voorzien van Miele inbouwapparatuur.

De slaapkamers zijn royaal en hebben ieder een eigen aangrenzende badkamer. Ook in de badkamers is de sfeer van The Double doorgetrokken in het sanitair van Alessi. In de slaapkamers is bovendien meer dan voldoende bergruimte middels grote wandkasten met prachtige hoogglans kastdeuren.
Niet alleen de kwaliteit van de gebruikte producten, maar ook de extra service die geleverd wordt, is van ongekende hoogte. Er is 24 uur per dag een huismeester aanwezig, u heeft toegang tot de wellness- en fitnessruimte (alleen voor bewoners) en u kunt onder het complex parkeren. De totale huurprijs voor dit appartement (inclusief de bijkomende kosten*) komt uit op € 3.585,-. Deze prijs is inclusief gas, water, elektriciteit, meubels, servies, tv, internet en er wordt er wekelijks in uw appartement schoongemaakt (zowel het appartement als uw linnengoed). U hoeft alleen uw eigen kleren mee te nemen!

Specificaties
– alle appartementen hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers
– enkele appartementen hebben een eigen buitenruimte
– de keukens zijn ontworpen door Alessi en vervaardigd door Valcucine
– de keukens hebben Miele inbouwapparatuur
– alle appartementen beschikken over 3 Loewe televisies
– energielabel A

Het specifieke appartement:
Dit appartement is ca. 88 m2 groot en is gelegen op de 1e etage. De huurprijs bedraagt € 3.585,- per maand exclusief 6% BTW. Deze prijs is inclusief de totale meubilering en alle services.

Parkeren
Het is mogelijk om een parkeerplaats onder het complex te huren. De kosten hiervan bedragen € 350,- per maand exclusief 6% BTW.

Kenmerken

Huurprijs
Prijs op aanvraag
Aantal kamers
3
Datum invoer
11 mei 2022
Aanvaarding
Per datum
Status
Beschikbaar
Postcode
1011 NA

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakte en inhoud

Oppervlakte
0 m2
Inhoud
264 m3

Indeling

Bouwlagen
1
Gelegen op bouwlaag
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin

Externe bergruimte

Garage
Geen garage

Parking

Parkeer faciliteiten
Parkeergarage